Vi forhandler Systemhus

Skeie Bygg AS er forhandler av Systemhus, og kan tilby et rikt utvalg av hus i ulike byggestiler, og størrelser. Systemhuskatalogen viser et bredt spekter av hus som dekker smak og behov for de aller fleste. Husene kan skreddersys etter dine ønsker. Vi kan også tegne ditt hus ut fra dine egne ideer.

Husene i Sytemhuskatalogen er delt inn i kategoriene Moderne-, Herskaplige- og Tradisjonsrike hjem så du bør kunne finne noe du liker. Vi hjelper deg med å finpusse detaljene slik at huset blir akkurat slik du vil ha det.

Se eksempler og les mer om husene vi leverer

Hytter og fritidsboliger

Hytter og fritidsboliger

Skeie Bygg AS er forhandler av Fjord og Fjellhytter sine hyttemodeller. Katalogen inneholder 25 ulike modeller i ulike størrelser og stilarter. Her finner du hytter som passer i skjærgården, ved fjorden og i fjellet. Hyttene kan tilpasses eller vi kan tegne din hytte ut fra dine egne ideer.

Er det noe dere lurer på er jeg å treffe på 416 22 988, stort sett til alle døgnets timer.

Les mer om hytter og fritidsboliger her
Garasjer

Garasjer og næringsbygg

Vi har eget garasjekonsept med lettmonterte elementgarasjer. Også her tegner vi byggene etter dine ønsker. Vi leverer også ulike næringsbygg.

Prøv deg selv ved å bruke vår garasjedesigner, klikk her
Byggevarebutikken på Foldereid

Byggevarebutikk

Skeie Bygg AS har byggevarebutikk med et godt utvalg av varer til hus og hjem, lokalisert på Foldereid i Nord-Trøndelag.Adresse

Skeie Bygg AS
7985 Foldereid

Kontaktinfo

Tlf: 74 39 62 02
Fax: 74 39 60 03

Åpningstider

Man-Fre: 08:00 - 16:00
Lørdag og søndag stengt