Andre bygg

Vi ser på fleksibilitet som et viktig konkurransefortrinn.


Mange typer bygg

Skeie Bygg AS har levert mange typer bygg. Her kan nevnes rorbuanlegg, servicebygg, butikklokaler, naust, barnehage, leilighetskomplekser, driftsbygninger i landbruket mm.

Vår styrke er at vi har egen arkitekt på huset noe som gjør oss i stand til å levere det meste av det våre kunder ønsker.

Tegning og prosjektering

Vi tegner og prosjekterer det meste, men selv om vi liker best å bygge med tre kan vi levere andre bygg, for eks. betong i kombinasjon med tre. Det aller meste at de husene vi leverer blir levert som elementbyggesett med vinduer og dører ferdig montert.

Vi har også egen takstolproduksjon, så også her er vi fleksible og dessuten i stand til å levere alt til avtalt tid. Vi har også egen byggevarebutikk med det aller meste av det som hører til bygget.


Bred og god service til kundene

Vi har en filosofi om at vi skal yte en bred og god service for våre kunder. Som kunde får du tegninger utført inkludert i prisen.

Vi lager også byggesøknad med nabovarsler og eventuelle dispensasjonssøknader uten at vi tar noe ekstra for det. Det gjelder om du bygger et stort hus eller en liten garasje.

Adresse

Skeie Bygg AS
7985 Foldereid

Kontaktinfo

Tlf: 74 39 62 02
Fax: 74 39 60 03

Åpningstider

Man-Fre: 08:00 - 16:00
Lørdag og søndag stengt